Please disable Ad Blocker before you can visit the website !!!

Vakantiehuis huren in Portugal. Een met privé zwembad of liever aan zee?

by ewaldvanderhoop@gmail.com   ·  5 jaar ago  
thumbnail

Vakantiehuis huren in Portugal

Hou je van een stralende zon, een heerlijk golvende zee en een gezellig strand? En ben je bovendien ook gek op een rijke geschiedenis, steden en dorpjes boordevol cultuur en streken met een prachtige natuur? Dan is Portugal de bestemming jouw dromen.

Wil je al deze facetten van dit prachtige land ontdekken? Huur dan een van de vele vakantiehuizen die Portugal rijk is. Zo geniet je van een leuk verblijf in een prachtige omgeving.

Een land met prachtige natuur

Samen met Spanje vormt Portugal het Iberisch schiereiland. Hoewel dit kleine land maar al te vaak overschaduwd wordt door lof over het grotere buurland Spanje, is er helemaal geen reden toe. Maar dit land heeft anders ook heel wat te bieden, zoals onder meer een prachtige natuur. De natuur is hier namelijk zeer divers en op sommige plaatsen ook zo ongerept. In dit land zijn dan ook heel wat huizen te huur om een onvergetelijke tijd te kunnen beleven op reis. Je vindt er zowel langs de indrukwekkende kustlijn als bij een van de uitgestrekte natuurgebieden die het binnenland rijk is.Of je nu kiest voor de prachtige natuur of de fenomenale kust, het mediterraanse klimaat staat garant voor een zonovergoten vakantie. Bovendien biedt dit land een mooie afwisseling van kust, cultuur, ontspanning, fauna en flora. Zo gaan natuur en recreatie hier vaak hand in hand. Zo kun je er zeker van zijn dat je een onvergetelijke tijd zult beleven met een niet te evenaren afwisseling aan ontspanning en natuur. Deze bestemming is dan ook ideaal voor wie houdt van zon en recreatie.

Een vakantieverblijf met privé zwembad of liever aan zee?

Iedereen heeft andere voorkeuren wat betreft een vakantie doorbrengen. De ene heeft al eens behoefte aan mooie natuur om er heerlijk te wandelen of te sporen terwijl de andere liever dicht bij het strand vertoeft en niet al te veel moet doen. De ligging van het huis dat je huurt is dan van belang. Zo kun je kiezen voor een huis met privé zwembad, vlakbij de natuur. Zo kun je alsnog zwemmen, ook al zit je niet direct bij de kust. Maar je kunt ook een huis huren dat vlakbij de zee is gelegen. Met wat geluk sta je via een van de vele weggetjes in no-time op een prachtig zandstrand. Dit is ideaal voor een gezinsvakantie of een vakantie onder vrienden die in het teken staat van zon, zee en strand. Er zijn ook gedeelten van de kust met een wat ruiger en rotsachtiger uitzicht, ook mooi om te zien. Wil je echt alles erop en eraan, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een huis aan zee met een privé-zwembad. Wat een luxe!

Voor een luxe vakantiehuis kun je eens kijken op de website van AllinPortugal.nl

Huren van particulieren

Tegenwoordig vind je op internet tal van sites met reisorganisators of kantoren die vakantiehuizen verhuren. Allemaal heel fijn, maar sommige mensen huren liever op een meer persoonlijke manier. Ook hier zijn tegenwoordig heel wat alternatieven voor. Op die manier kun je een vakantiehuis huren van een particulier,zoals bijvoorbeeld een Nederlander die zijn tweede verblijf verhuurt voor mensen die op zoek zijn naar een plek om hun vakantie door te brengen.


Door van een particulier persoon te huren ervaar je de reis als persoonlijker. Je komt namelijk niet in contact met een of ander kantoor, maar je regelt alles met de persoon in kwestie. Deze persoon zal er ook voor zorgen dat zijn/haar verblijf er piekfijn bij ligt als je er gaat verblijven. Het is namelijk belangrijk voor hem/haar een goede reputatie op te bouwen om zijn/haar verblijf verd rte kunnen blijven verhuren.

Até a vista!

Ateavista.nl is ontstaan vanuit de passie voor dit prachtige land en wordt door en voor de gepassioneerde Portugal-liefhebbers verwezenlijkt. Heb je een leuk artikel voor ons? Neem dan contact op.